Demeyere

Demeyere

 

Demeyere pannen vormen onderdeel van keukengerei dat de basis legt voor slim koken en maken het dagelijkse leven voor jou wat dat betreft gemakkelijker. Demeyere is opgericht in 1908 in België en is op het gebied van roestvrijstalen kookgerei marktleider in de wereld. Duurzaamheid, innovatie en uitmuntendheid zijn kernwaarden die van toepassing zijn op de productie van Demeyre pannen. Dat geldt voor alle series pannen, zoals voor een Demeyere koekenpan, Demeyere wok en Demeyere Alu pro. Casserole.nl heeft voor jou een uitgebreide collectie met fantastische pannen van dit Belgische merk beschikbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 108

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Demeyere pannen maken het verschil

Demeyere pannen maken het verschil in je keuken en tillen het koken, bakken en wokken tot een hoger niveau. De kwaliteit van de pannen is al vier generaties lang perfect te noemen, waarbij roestvrijstaal de basis vormt met toepassing van innovaties en technologieën. Daarom geldt voor de complete pannencollectie dat er sprake is van snel en functioneel keukengerei met bovendien een duurzaam karakter. Als je in de keuken gaat koken of bakken dan is er voor elk soort gerecht een specifieke kooktechniek vereist. Daar zijn Demeyere pannen dan ook op afgestemd, zoals met een gelijkmatige verdeling van warmte. Bij iedere pan is dan ook rekening gehouden met de toe te passen kooktechniek, zoals stoven, bakken, braden en wokken.

 

Kookseries bij casserole.nl

Er zijn pannen die echt onmisbaar zijn in je keuken, zoals koekenpannen voor het bakken van vlees en wokpannen voor het wokken van groente. Je hebt bij ons als eerste de mogelijkheid om je keukencollectie voor koken, stoven, bakken en braden uit te breiden of te starten met Demeyere pannen. Bijvoorbeeld door de keuze te laten vallen op een van de bijzondere kookseries die uit een complete pannenset bestaat. Er zijn wat dat betreft verschillende series te onderscheiden die elk over unieke kenmerken beschikken. De vierdelige pannenset Atlantis 7 met aansprekend design bestaat uit drie kookpannen en een steelpan. De handgrepen zijn hygiënisch en extra stevig uitgevoerd. Zo heb je ook de mogelijkheid om de keuze te maken voor een complete pannenset van de serie Diverto 3, Intense 5, John Pawson 7 of Silver 7.


Demeyere specialiteiten

Je pannenset is uit te breiden met een van Demeyere specialiteiten, zoals met een mooie en functionele wok of met een braadpan. Op het gebied van wokken heb je bovendien de optie om een wokpan Alu pro aan te schaffen. Dit is een wok die extra licht van gewicht is en deels uit staal en deels uit aluminium bestaat. Naast speciaal kookgerei als de wok en braadplan zijn er nog meer Demeyere pannen die tot de specialiteitenserie behoren. Bijvoorbeeld een pan die speciaal geschikt is voor de bereiding van zeevruchten net als een vispan, rookset en pan om paella te bereiden. 


Koekenpannen

In aanvulling op de kookpannenset die als basis in je keuken dient, bieden wij je een ruime keuze uit allerlei koekenpannen. Ook hiervoor geldt dat er verschillende series Demeyere pannen in ons aanbod beschikbaar zijn, zoals onder meer Alu pro koekenpannen.