Vluv

Vluv

Een Vluv zitbal is een ergonomisch verantwoord alternatief voor je bureaustoel en een aanwinst voor het interieur op kantoor en thuis. Misschien ken je de kunststof fitnessballen wel die al lang geleden intrede op kantoor hebben gedaan. Daar is nu een moderne en hippe variant van beschikbaar in de vorm van een Vluv zitbal. Deze zitballen kenmerken zich namelijk door de hoogwaardige kwaliteit, maar vooral ook door het trendy design. Dat heeft alles te maken met de luxe materialen die zijn gebruikt en die per serie variëren, zoals Vluv LEIV, Vluv STOV en Vluv VEEL.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 85

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Vluv zitbal: supersterk zitelement

Een van de kenmerken van een Vluv zitbal is dat er sprake is van een supersterk zitelement. Dat is belangrijk, want als je deze zitbal eenmaal hebt ervaren dan maak je er steeds vaker gebruik van. Er is bij het ontwerp gekozen om een fitnessbal met lekvrije eigenschappen als basis te nemen. Het materiaal daarvan bestaat uit naadloos PVC en daarbij is het vrij van PFOA. 


Uitgevoerd met prachtige stoffen

De basis is dus al perfect, maar om het interieur ook een aantrekkelijke aanblik te geven, is er gekozen om de bal van een prachtige stof te voorzien. Nu is het zo dat elk interieur een andere samenstelling kent van materialen. Dat is ook een reden geweest dat er meerdere series met Vluv zitballen zijn ontworpen met stof van uiteenlopende materialen. Zo zijn de Vluv VEEL zitballen uitgevoerd met een leather look en Vluv VELT zitballen zijn omgeven door natuurlijk Merino wolvilt. Wat dat betreft is er aansluiting te vinden bij het interieur op kantoor of in je huis.


Keuze uit allerlei kleuren

Elke serie van Vluv zitballen biedt de gelegenheid om een keuze voor een favoriete kleur te maken. Ook daarbij is dus weer rekening te houden met de aanwezige kleuren op kantoor of in je huis. Op een groot kantoor met meerdere werkplekken is het uiteraard ook een optie om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Het aantal kleuropties verschilt overigens per serie en is onder meer afhankelijk van de stof en het materiaal.


Altijd een perfecte zithouding
Vluv zitballen zijn er voor iedereen die ergonomisch verantwoord wil werken aan een bureau. Een van de voordelen is namelijk dat je automatisch een perfecte en natuurlijke houding aanneemt. Op een bureaustoel heb je een passieve zithouding en op een zitbal is er sprake van een actieve zithouding. Daarom is het ideaal om het zitten aan een bureau op een bureaustoel af te wisselen met het zitten op een Vluv zitbal. Bij Casserole.nl heb je wat dat betreft niet alleen de keuze uit de verschillende series, maar ook uit de ideale afmeting. 


Welke maat is geschikt?

Een Vluv zitbal 55 cm is geschikt voor een lichaamslengte van maximaal 155 cm. Zo is een Vluv zitbal 65 cm geschikt voor een lichaamslengte tussen 155 en 180 cm. Ben je langer dan 180 cm dan maak je de keuze voor een Vluv zitbal 75 cm. Deze uitvoering is geschikt voor een lengte tussen 180 en 200 cm. Voor een standaard bureau met een hoogte tussen 68 en 72 cm luidt het advies de keuze te maken voor Vluv 65 cm.