Bekers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 62

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bekers

Bekers zijn een belangrijk onderdeel van je servies. Je schenkt er bijvoorbeeld melk in om bij het ontbijt of lunch te drinken. De bekers in ons assortiment zijn natuurlijk voor nog veel meer verschillende drankjes geschikt. Je kan er ook lekkere koffie in doen, zoals een café latte, waar wij zelfs een speciale beker voor beschikbaar hebben. Ons ruime aanbod met bekers komt op verschillende manieren aan je wensen tegemoet. Je houdt bijvoorbeeld gemakkelijk met de kleur rekening, maar ook met de voorkeur voor een merk. Dat is handig als je een compleet servies wilt samenstellen met bekers van je favoriete merk.

Ruim assortiment bekers van populaire merken

Ben je alleen op zoek naar bekers dan zorgt onze collectie met servies ervoor dat je de ideale keuze maakt. De merken waar wij bekers van beschikbaar hebben, kenmerken zich door kwaliteit en onderscheiden zich van elkaar door de designs en kleuren. Ook is er sprake van variatie in materiaal. Zo hebben wij bekers van vitro porselein van het merk iittala en bekers van aardewerk van het merk Villeroy & Boch. Heb je voorkeur voor een beker van een specifiek soort materiaal, dan houd je daar net zo gemakkelijk rekening mee als met de kleur.

Beker of mok?

Ben je gewend om mok te zeggen tegen een beker? Dat doen veel mensen, maar wist je dat er wel degelijk sprake is van een verschil? Een beker is van origine uitgevoerd zonder een oor en een beker met een oor is officieel een mok. Wij hebben het aanbod zo samengesteld dat je de keuze zowel op een beker met als zonder oor kan laten vallen. Deze passen trouwens ook perfect bij kop en schotels als je het servies uit wilt breiden met koffiekopjes of theekopjes. Zo match je de bekers en de kopjes met elkaar net als dat je het design en kleur kan afstemmen op borden.

Bekers als onderdeel van servies

Casserole.nl biedt iedereen de gelegenheid om zelf een servies samen te stellen met bekers, borden, kop en schotels, schalen en zelfs eierdopjes. Hoe leuk is dat? Je kan beginnen met het bestellen van bekers van een bepaald merk en daar steeds nieuw servies aan toevoegen. Of ben je alleen op zoek naar de ideale beker? Dan is het aan te raden om te kijken naar je bestaande servies en daar de stijl en kleur op af te stemmen. Je zorgt in dat geval natuurlijk ook voor de perfecte match.