Puresigns

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

PURESIGNS

PURESIGNS staat voor tijdloze elegantie met het ontwikkelen van bestek van de allerhoogste kwaliteit. De hoogwaardige collecties van het Duitse merk komen voort uit passie voor alles wat met tafelen te maken heeft. Daarbij heeft PURESIGNS oog voor detail, als het gaat om het design en afwerking van elk onderdeel van de collectie. Puur en zuiver, maar ook handig en praktisch in gebruik. Het bestek heeft een exclusieve stijl en tilt de tafeldekking naar het hoogste niveau.

PURESIGNS voor kwaliteit en functionaliteit

Het bestekmerk blinkt uit in kwaliteit en functionaliteit, maar als eerste valt de verfijndheid van het design op. Het ontwerp lijkt op het eerste oog vooral uit eenvoud te bestaan, maar niets is minder waar. De lange en slanke uitvoering gaat gecombineerd met een bijzondere vormgeving van bijvoorbeeld de vorktanden, maar ook de bolling van de lepels zijn speciaal te noemen. Er is bij het ontwerpen van het PURESIGNS bestek nagedacht over de functionaliteit en daarom liggen de messen, vorken en lepels perfect in de hand. Bovendien hoef je het bestek niet met de hand af te wassen, want het is van roestvrij staal gemaakt en geschikt voor de vaatwasser.

Complete bestekcassette

Casserole.nl heeft voor jou een prachtige bestekcassette van PURESIGNS in het aanbod opgenomen. Dit bestek kenmerkt zich door de strakke vormgeving met moderne look en is in hoogglans afgewerkt. De glimmende uitstraling draagt bij aan een chique uitstraling. Er is zelfs over het gewicht van het bestek nagedacht, zodat het aangenaam aanvoelt om een mes, vork of lepel ter hand te nemen en te gebruiken. De PURESIGNS bestekcassette is helemaal compleet en voorziet in dinerlepels, dinervorken, dinermessen, koffielepels en taartvorken voor een gezelschap van 6 personen. De aanschaf van PURESIGNS bestek is dankzij de hoogwaardige kwaliteit en tijdloze elegantie een aanschaf voor het leven.

Over PURESIGNS

Het merk PURESIGNS is weldoordacht en met een reden ontstaan. Twee passievolle medewerkers van het merk Auerhahn, dat is overgenomen door de WMF Group, besloten om de handen ineen te slaan. De uitgebreide expertise en de passie voor bestek met een puur en exclusief karakter vormde de basis voor het oprichten van het merk PURESIGNS. De kenner van kwaliteitsbestek ziet in het PURESIGNS bestek wellicht nog enige herkenning, want de eigenschappen van het voormalige merk Auerhahn zijn in hedendaagse moderne designs omgezet.