Maison Berger

Maison Berger

Maison Berger is een Frans merk met een lange historie die terugvoert naar 1898. Dat is het jaar waarin Maurice Berger als apotheker een uitvinding deed op het gebied van gezuiverde lucht. Daaruit is Lampe Berger ontstaan en meer dan honderd jaar later gaat het bedrijf door het leven als Maison Berger. Lampe Berger is nog altijd een handelsmerk en wij hebben daarvan verschillende artikelen in het assortiment opgenomen. Zo heb je de mogelijkheid om een Lampe Berger kadoset of Lampe Berger huisparfum met Lampe Berger navulling te bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 125

Pagina
per pagina

Maison Berger Paris: interieurparfums

De essentie van Maison Berger is gelegen in interieurparfums die een ware geurmelodie door je huis of auto verspreiden. Het is uiteraard belangrijk om bij je keuze voor een van de interieurparfums rekening te houden met je eigen voorkeur voor een geur. Daarom heeft Maison Berger een verscheidenheid aan geuren ontwikkeld die de basis vormen voor het creëren van uiteenlopende geursferen. 


Herinneringen komen tot leven

De geur die je in huis verspreidt met bijvoorbeeld een van de Maison Berger huisparfums biedt de mogelijkheid om herinneringen op te roepen. Bijvoorbeeld aan het briesje van de zee met Ocean Breeze of aan het wandelen langs een lavendelveld met Lavender Fields. Casserole.nl heeft huisparfums met geurverspreiders in allerlei verschillende geuren beschikbaar die je interieur op een subtiele manier omtovert tot een ware geur oase.


Parfumverspreider met geurstokjes

De parfumverspreiders met geurstokjes zijn een van de populaire artikelen in ons assortiment die van Maison Berger afkomstig zijn. Je bepaalt zelf de mate van geurintensiteit door meer of minder geurstokjes tegelijk in de parfumverspreider te plaatsen. Zo creëer je een lichte intensiteit met twee tot drie geurstaafjes en een middelmatige intensiteit met vier tot vijf stokjes. De maximale geurintensiteit is te bereiken met zes tot acht staafjes. Maison Berger geeft het advies om te starten met vier staafjes voor een optimale intensiteit.


Auto parfum: zo ruikt je auto altijd lekker

Naast dat Maison Berger artikelen maakt die het interieur van je huis lekker laten geuren, zijn er eveneens auto parfums beschikbaar. Ook bij de auto parfums is niet alleen rekening gehouden met de verspreiding van aangename geuren, maar eveneens met het design. Is het geurtje bijna op? In dat geval is het handig te weten dat je bij ons gemakkelijk een auto parfum navulling van Maison Berger bestelt.