Evasolo

Evasolo

Evasolo is een familiebedrijf dat oorspronkelijk in 1913 is opgericht en waar tegenwoordig de vierde generatie aan het roer staat. Een van de kenmerken van alle ontwerpen is dat deze een hoogwaardig design combineren met functionaliteit. Bijvoorbeeld met producten die je in je dagelijkse leven veel gebruikt, zoals een Evasolo theepot net als een Evasolo thermoskan en Evasolo waterkaraf. Het design is zo onderscheidend dat wij een divers aanbod van producten van Evasolo in ons assortiment hebben opgenomen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 96

Pagina
per pagina

Evasolo: evolutie in design

Evasolo is het resultaat van evolutie in design en maakt onderdeel uit van in totaal drie merken. Het familiebedrijf heeft in 1950 gekozen voor Eva als productielijn en in 1977 is daar Eva Trio aan toegevoegd. Evasolo is de jongste van het stel en is in 1997 gelanceerd met een exclusieve lijn van producten die geschikt zijn voor alledaags gebruik. De designs zijn ontworpen aan de hand van bepaalde kenmerken. Zo is er bij de ontwerpen sprake van een eenvoud in lijnen en is er veel ruimte gecreëerd om de functionaliteit telkens te benadrukken. Er zijn verschillende collecties die gericht zijn op koken, serveren, wonen en outdoor. De thermoskannen zijn bijvoorbeeld niet alleen geschikt om thuis drankjes warm te houden, maar zijn ook mee te nemen naar buiten. Een van de andere kenmerken van Evasolo producten is dat deze over een eigentijdse look beschikken.


Theepotten die thee warm houden

In ons assortiment hebben wij onder meer Evasolo theepotten opgenomen. Deze theepotten zijn geschikt om thee te maken en warm te houden. Zo zijn er theepotten die uitgevoerd zijn met een filter. Je hoeft alleen maar theeblaadjes in het filter te doen en de stop naar beneden te brengen als de gewenste kleurtint is bereikt. Het is tevens mogelijk om bepaalde theesoorten, zoals groene theeblaadjes lost in de theekaraf te doen. Deze thee smaakt namelijk het beste als deze een lange tijd trekt. Bij de toepassing van theeblaadjes in het filter is er het voordeel dat deze niet in je kopje terechtkomen. De Evasolo teamaker neopreen heeft deze benaming gekregen vanwege de neopreen hoes. Die zorgt er namelijk voor dat de thee lekker warm blijft. De fles zelf is van hittebestendig glas gemaakt en de theemaker bestaat verder uit een filter en handig flipdop. Wil je de theemaker in de vaatwasser reinigen, haal dan de siliconen ring eruit, want dan gaat deze langer mee.


Stijlvolle thermoskannen met exclusief design

Casserole.nl heeft van Evasolo tevens schitterend uitgevoerde thermoskannen in het assortiment beschikbaar. De Evasolo thermoskannen zijn met diverse ontwerpen verkrijgbaar, zoals in een uitvoering waarbij de onderkant breed is en waarbij de kan steeds smaller wordt om daarna weer wat breder bij de hals te eindigen. Deze versie is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, variërend van grey mat tot wit glans en van black glans tot grey glans. Er zijn ook uitvoeringen verkrijgbaar die over een eikenhouten greep beschikken. Zo kies je altijd een thermoskan van Evasolo die het beste bij je eigen smaak aansluit.