Serviezen

Serviezen

Serviezen

Serviezen bestaan uit borden, schalen, bekers en zelfs uit eierdoppen. Stel bij ons je eigen servies samen van topmerken, zoals onder meer van Villeroy & Boch, iittala, ASA, Bitz en Rosenthal. Of koop een complete serviesen set. Zo serveer je elk ontbijt, iedere lunch en alle diners op een fantastische manier. Dat is dubbel genieten!

Uitgebreide collectie met serviezen

Je vindt bij ons een uitgebreide collectie met serviezen van de hoogste kwaliteit. Haal het servies in huis dat je mooi vindt en goed past bij je smaak en interieur. Een mooi servies met een elegant design van Villeroy & Boch maakt je eettafel bijvoorbeeld helemaal af. Of kies voor een van de serviezen van iittalla met een exclusief ontwerp. Elk merk staat garant voor een eigen uniek design, zodat je in onze collectie altijd een keuze maakt voor het perfecte servies. Het servies van ASA is bijvoorbeeld populair vanwege de subtiele eenvoud en dat maakt het design juist zo bijzonder.

Zelf servies samenstellen

Je hebt bij ons de mogelijkheid om van een van de topmerken zelf een servies samen te stellen met borden, schalen en bekers. Voeg er eierdoppen aan toe in een kleur naar keuze om van het ontbijt een echt feestje te maken. Serveer er koffie of thee bij in een kop en schotel als perfecte match. Het staat voor het creëren van eenheid prachtig als je uit de serviezen een keuze maakt van een enkel merk. Dat hoeft echter niet, want diversiteit is tegenwoordig in het interieur en ook op de eettafel een ware trend. Zo kan je borden van het ene merk bestellen en daar schalen van een ander serviesmerk aan toevoegen.

Gemakkelijk: bestel een complete servies set

Kies je voor eenheid, dan maken wij het je graag extra gemakkelijk met een aanbod van complete serviezen. Er zijn verschillende servies sets om een keuze uit te maken, zoals van Bitz, maar ook van ASA. De sets bestaan allemaal uit 4 dinerborden, 4 ontbijtborden en 4 schalen, maar verschillen in design en in kleur. Laat jij de keuze vallen op een neutrale kleurtint, zoals wit of wil je een gezellige en levendige sfeer aan tafel creëren? In dat geval is het ideaal dat er meerdere complete serviezen in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar zijn.