Habonne

Habonne

Habonne is een Nederlands pannenmerk. Dat merkt u aan alles; de uiterst duurzame kwaliteit, de fijne gebruikseigenschappen, het gevoel voor detail en de in het oog springende vormgeving. Habonne heeft al deze eigenschappen voor u verwerkt in haar kookgerei: kookpannen, hapjespannen, soeppannen, koekenpannen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Habonne

Habonne, een merk van Nederlandse bodem dat pannen van de hoogste kwaliteit ontwikkelt. Dit met oog voor details, sublieme designs en optimaal gebruiksgemak. Het aanbod met kookgerei voorziet in een compleet pannenassortiment. Wij hebben de paradepaardjes van het pannenmerk Habonne voor jou in ons aanbod opgenomen. Stel je eigen pannenset samen met keuze uit kookpannen, hapjespannen, soeppannen en steelpannen.

Habonne pannen: functioneel gemak

Alle pannen van Habonne zijn ontworpen om met functioneel gemak te gebruiken tijdens het koken, braden en bakken. Een simpel voorbeeld van de functionaliteit herken je aan de inhoudsaanduiding in iedere pan. De handgrepen zijn zo uitgevoerd, dat deze het gemakkelijk maken om een pan van de kookplaat of fornuis op te tillen en neer te zetten. Het afgieten van een pan met rijst, pasta of aardappelen, is bovendien extra gemakkelijk door de wijze waarop de deksels van de Habonne pannen zijn uitgevoerd. Je ervaart hierdoor meer kookgenot in je keuken, wat je ook aan het bereiden bent.

King pannen

Je hebt bij ons de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende series van Habonne, zoals de King pannen. De pannenserie King is gemaakt van geborsteld roestvrijstaal en betreft pannen met meerdere lagen. Dit heeft als voordeel dat de pannenbodem op een gelijkmatige en snelle manier te verwarmen is, waarbij er sprake is van een energiebesparing. Bovendien hebben de King pannen het kenmerk dat vitamines en andere voedingsstoffen perfect bewaard blijven. Je merkt dit ook aan de smaak van de gerechten.

Royal pannen

Habonne pannen uit de serie Royal onderscheiden zich door het duurzame triply rvs en een hoogglans design. De glazen deksel zijn stootvast en de handgrepen hebben een elegant design. De pannen uit de Royal serie zijn geschikt om te gebruiken op alle soorten warmtebronnen, zoals inductie en gas. Wij hebben van deze serie meerdere Habonne pannen in het aanbod opgenomen, zodat het voor jou gemakkelijk is om een complete kookset samen te stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om King pannen en Royal pannen van Habonne met elkaar te combineren. De designs passen wat dat betreft perfect bij elkaar.

Over Habonne

Habonne is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van hoogwaardig kookgerei van uitmuntende kwaliteit. De moderne ontwerpen combineren met een optimale functionaliteit en daarmee ervaar je elke dag weer optimaal kookgemak in je keuken. Het Nederlandse merk brengt meerdere pannenseries uit, die elk over een unieke vormgeving beschikken. Bij de ontwikkeling van nieuwe pannen let Habonne altijd op het resultaat van de gerechten, simpelweg om deze zo smaakvol mogelijk te laten zijn.