Asa

Asa

ASA servies kenmerkt zich door de minimalistische look, maar niet zonder aandacht te geven aan bijzondere details. Denk daarbij aan ASA borden die in een schitterend design met subtiele ronding zijn afgewerkt. Of aan borden die van een duidelijke rand zijn voorzien om op dit detail extra de nadruk te leggen. ASA servies blinkt verder uit door de hoogwaardige kwaliteit en exclusieve uitstraling. Het serviesgoed is als aanwinst te zien om de sfeerbeleving aan tafel tot een hoger niveau te brengen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

ASA servies helemaal compleet

Ben je op zoek naar een compleet nieuw servies met ontbijtborden, dinerborden en schaaltjes? In dat geval is het aan te raden om een set met serviesgoed aan te schaffen, zodat je in één keer klaar bent met eenheid in uitstraling. Het ASA servies in complete sets is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij Casserole.nl. Zo houd je gemakkelijk rekening met je eigen smaak en met de stijl waarin je de eettafel dekt. Uiteraard is het serviesgoed verder naar hartenlust uit te breiden. Bijvoorbeeld met schalen in allerlei uitvoeringen net als met een melkkannetje en suikerpotje.


ASA borden voor allerlei vormen van gebruik

Borden van het ASA servies zijn voor allerlei vormen van gebruik geschikt. Zo heb je de mogelijkheid om een ontbijttafel op een exclusieve wijze te dekken met keuze uit ontbijtborden. Bijvoorbeeld met een rand of uitgevoerd als coup. Uiteraard bieden wij je ook een keuze uit verschillende soorten dinerborden. Er zijn zelfs voor grote gerechten XL dinerborden beschikbaar in ons assortiment net als pastaborden om op fraaie wijze culinaire pasta gerechten op tafel te zetten.


Speciale borden

Als aanvulling op de borden voor ontbijt en diner zijn er eveneens diepe borden verkrijgbaar die in het midden in een lagere bodem voorzien. Een diner is af te sluiten met koffie met wat lekkers en wat is er dan leuker dan bonbons op een bonbonbordje te presenteren? Is er een speciale gelegenheid om op gebak te trakteren dan komen de gebaksbordjes uit het ASA servies van pas. Het leuke van een compleet ASA servies is dat je daarmee voor eenheid zorgt. Alles past bij elkaar, zoals je ook een diner met meerdere gangen op elkaar aan laat sluiten.


ASA schalen

Als je de tafel hebt gedekt met borden van het ASA servies dan horen daar natuurlijk ook ASA schalen bij. Deze schalen hebben net als de borden een minimalistisch karakter en maken het onderscheid door de bijzonder fraaie belijning. Er zijn schalen in allerlei groottes verkrijgbaar, variërend van mini schaaltjes met een doorsnee van 9 mm tot grote schalen met een diameter van 30 cm. 


Speciale schalen

Naast de schalen met een rond design zijn er eveneens uitvoeringen die net even met een ander ontwerp zijn samengesteld. Deze design schalen staan extra mooi op de gedekte eettafel. Overigens geldt net als voor borden dat er ook speciale schaaltjes in ons aanbod beschikbaar zijn. Het is onder meer mogelijk om een eierschaaltje te kopen dat perfect past bij een ontbijtbordje als je uitgebreid gaat ontbijten. Dan past daar weer een botervlootje bij om de ontbijttafel helemaal compleet te maken.