WMF

WMF

WMF is een bedrijf dat een lange traditie kent en in 1853 al is opgericht in Geislingen an der Steige. In 2016 is WMF onderdeel geworden van Franse Groupe SEB, maar de traditie van het creëren van hoogwaardige producten voor koken en tafelen zet zich onverminderd voort. Casserole.nl heeft origineel en uniek WMF bestek in het assortiment opgenomen om het plezier aan tafel in allerlei opzichten te vergroten. Dat is overigens eveneens van toepassing op iittala bestek en Wilkens bestek.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

WMF bestek: duurzaam staal

Een van de kenmerken van bestek van WMF bestek is dat alle messen, lepels, vorken en andere bestek soorten vervaardigd zijn van Cromargan staal. WMF heeft hiervoor het handelsmerk Cromargan geregistreerd dat zich kenmerkt door het duurzame karakter van edelstaal. Meer specifiek is een groot deel van het bestek zelfs uitgevoerd met Cromargan Protect staal. Dat betekent dat er sprake is van bestek dat haast als onverwoestbaar is te beschouwen. Het roestvrije staal is krasbestendig en na gebruik in je vaatwasmachine te reinigen. De schoonheid van het bestek blijft daarbij tot in lengte der jaren aanwezig.


Bijzondere designs

In de eerste plaats is bestek van WMF uiteraard functioneel, maar voor alle bestek soorten geldt ook dat deze met bijzondere designs zijn uitgevoerd. Een van de speciale bestek collecties binnen de serie is Corvo bestek. Het design hiervan is namelijk op een unieke manier innovatief. Zo heb je de mogelijkheid om een Corvo mes van WMF op elke zijde te leggen, waardoor er optisch gezien steeds een andere uitstraling ontstaat. Dat maakt het dus onder meer mogelijk om je tafel steeds op een andere manier te dekken. Zo kenmerkt elke serie bestek zich op een unieke manier. Jette bestek van WMF is bijvoorbeeld aan de onderkant uitgevoerd met het design van een edelsteen. Dat zorgt voor een exclusieve look op tafel.


Comfortabel en duurzaam

Er zijn variaties in design, maar voor al het beste van WMF geldt dat er sprake is van een duurzaam karakter. Bovendien ligt een mes uit een van de bestekcassettes net zo prettig en aangenaam in de hand als een lepel of een vork. Daar is bij het samenstellen van designs namelijk rekening mee gehouden. Het bestek is een plaatje om te zien, maar voldoet dus ook op andere vlakken aan de hoogste eisen.


66-delige bestekcassettes

Een van de voordelen van WMF is dat de bestekcassettes qua inhoud uitgebreid zijn. Wij hebben bijvoorbeeld 66-delige bestekcassettes in ons assortiment opgenomen. Dat betekent dat je in elk geval al de beschikking krijgt over twaalf messen, twaalf vorken en twaalf lepels. Hierdoor is het bestek ook op tafel te leggen als je bijvoorbeeld extra gasten aan tafel krijgt die gezellig komen dineren. Er zijn uiteraard andere bestek soorten die deel uitmaken van de bestekcassettes, zoals een serveerlepel en een serveervork. Komt er visite langs om een kopje koffie te drinken en een taartje te eten? Ook daarin voorziet WMF met het juiste bestek in de 66-delige bestekcassettes met onder meer koffielepeltjes, taartvorkjes en een mooie taartschep.