Wilkens

Wilkens

Wilkens is een bestek merk dat een oorsprong heeft in het jaar 1810. Dat is het jaar waarin de Wilkens zilverfabriek in Duitsland is opgericht en waar nog altijd vanuit Bremen schitterende bestek collecties vandaan komen. Wilkens is op de wereld het oudste gevestigde zilvermerk en voorziet nog altijd in vakmanschap en kwaliteit om aan de hoogste normen te voldoen. Bij Casserole.nl heb je de keuze uit Wilkens bestek van verschillende materialen, zoals verzilverd bestek en bestek van edelstaal. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Fine dining met Wilkens 

Wilkens heeft al meer dan 200 jaar de traditie om een bijdrage te leveren aan fine dining en brengt daarin generaties samen. Een van de unieke kenmerken van de collecties met bestek is dat elke vork, lepel en iedere mes met de handgemaakt is. Daarbij is er sprake van een afwerking op het allerhoogste niveau om een perfecte basis te bieden voor het beleven van een fantastische gastronomische ervaring. Het bestek van Wilkens is uiteraard functioneel, maar tevens oogstrelend om op de gedekte tafel te zien. Bovendien ligt het bestek op een prettige manier in de hand en is er wat dat betreft bij het design eveneens optimaal aandacht besteed aan het comfort.


Wilkens bestek van edelstaal

Bij Casserole.nl heb je de mogelijkheid om uit allerlei verschillende samenstellingen van bestek een keuze te maken. Daarbij heb je de mogelijkheid om rekening te houden met het design en met het aantal delen van bestek. De bestekcassettes van edelstaal zijn onder meer verkrijgbaar in de Altura serie net als in Aura serie. Zo heb je eveneens de keuze om Wilkens Classico bestek aan te schaffen of om Contura bestek te kopen. Overigens zijn er verschillende uitvoeringen qua glans en matheid beschikbaar, zoals in de collectie Cantone. Er zijn nog meer collecties van Wilkens bestek edelstaal, zoals Rotondo, Palladio en Divo. Kies zelf het aantal delen van bestek, zoals een 62-delige bestekcassette of een 89-delige uitvoering.


Wilkens verzilverd bestek

Wilkens verzilverd bestek met messen, vorken en lepels is qua design en uitstraling subliem te noemen. Dit is bestek dat jarenlang in je familie blijft en van generatie op generatie overgaat. Begin met deze bijzondere traditie die de familieband tot in jaren versterkt en voor herinneringen zorgt door uitgebreid en gezellig tafelen. Er is volop keuze als het gaat om design en uitvoering net als uit het aantal delen waar de bestekcassettes van verzilverd Wilkens bestaat. 


Indrukwekkend design

Alt English is een van de collecties die bijzonder populair is om een klassieke familietraditie te starten. De Chippendale collectie blinkt uit door de originele vormgeving van het bestek en de Opera collectie is stijlvol en exclusief te noemen. Dat geldt eveneens voor de luxe Wilkens Palladio bestek collectie. Zo is de ranke en slanke vorm van Schwedisch Faden design subtiel en bijzonder fraai te noemen. De bestekcassettes van Wilkens bevatten alles wat je nodig hebt, van sauslepels tot dessertvorken en van groentelepels tot vleesvorken. De 62-delige uitvoering bevat zes onderdelen per soort en de 89-delige bestekcassette voorziet in negen onderdelen per soort.