Spring

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Spring

Spring is het merk voor pannen van de allerhoogste kwaliteit. Het merk uit Zwitserland voorziet in een collectie met allerlei soorten pannen. Er is wat dat betreft een complete collectie samen te stellen in je eigen keuken met kookpannen, koekenpannen en steelpannen. Nieuwe ideeën vormen al sinds het bestaan van Spring in 1946 een rode draad in het bedrijf. Het is niet voor niets dat Spring pannen ook in professionele keukens zijn terug te zien. Zo kook je thuis ook als een professional met een pan van Spring.

Spring pannen collectie

Het Zwitserse merk staat hoog in aanzien en uiteraard heeft Casserole.nl een collectie met Spring pannen in het aanbod opgenomen. Je hebt de mogelijkheid om verschillende soorten pannen te bestellen en daarbij rekening te houden met de maat. Er is bijvoorbeeld een divers aanbod met Spring koekenpannen beschikbaar om een keuze uit te maken. Zo zijn er eveneens kookpannen van dit merk net als steelpannen. Het is zelfs mogelijk om in een keer je slag te slaan en een complete set met pannen te bestellen. De Spring Brigade set bestaat uit vier pannen en de Srping Fusion set is eveneens vierdelig. Het verschil tussen beide sets is direct herkenbaar, want de pannen uit de twee series kenmerken zich door een uniek design.

Hoogwaardige kwaliteit en optimaal gebruiksgemak

Spring bestaat al tientallen jaren als merk en heeft zich steeds meebewogen met innovatieve ontwikkelingen. De collecties met Spring pannen onderscheiden zich op meerdere gebieden, zoals op basis van het materiaal. RVS vormt de basis met een antikleeflaag en geeft de pannen een exclusief modern karakter. De pannen van Spring vormen voor iedere keuken een aanwinst, zowel voor de hobbykok als voor de professionele chefkok. Het gebruiksgemak is bovendien optimaal met handvaten waarover na is gedacht.

Over Spring

Spring is als Zwitsers merk opgericht in 1946 door de broers, Arthur en Hermann Spring. De gezamenlijke passie voor heerlijk eten heeft ten grondslag gelegen aan de oprichting. Er ontstond vanuit de professionele branche al snel veel vraag naar Spring pannen. Niet in de laatste plaats vanwege de hoge kwaliteit, maar ook dankzij het optimale gebruiksgemak. Het is leuk om te weten dat de broers gezellig eten ook hoog in het vaandel hadden staan. In 1953 is bijvoorbeeld de Fondue Bourguignonne als uitvinding gepresenteerd.