Muubs

Muubs

Muubs is een designmerk voor het interieur met oog voor innovatieve designs en functionaliteit van ontwerpen. Het Deense merk is door het koppel Bent en Dorthe Povlsen opgericht en dit echtpaar laat zich bij de designs van Muubs servies inspireren door de natuur in Scandinavië. Casserole.nl biedt van dit merk een ruime keuze uit de collectie net als servies van andere merken, zoals van het ittala servies. Zo heb je bij ons altijd de mogelijkheid met je persoonlijke smaak rekening te houden als je een mooi en stijlvol servies wilt kopen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muubs: natuurlijk chique design

Muubs staat met de creaties van het servies voor natuurlijk chique design. Je kan je eettafel met het servies dan ook een bijzonder stijlvolle uitstraling meegeven. De Scandinavische natuur is de inspiratiebron en dat betekent dat er niet alleen met de schoonheid, maar ook met de ruige kant van de natuur rekening is gehouden. De natuurlijke materialen vormen de basis en het servies is met slanke designs uitgevoerd, waarbij een rustieke en authentieke look het onderscheid maakt. Je ervaart vrijwel direct een aangenaam thuisgevoel als je het servies van Muubs op tafel zet.


Originaliteit en duurzaamheid

Het Deense merk Muubs richt zich bij het creëren van designs zowel op originaliteit als op duurzaamheid. Het originele karakter onderschrijft onder meer de bijdrage die de producten hebben om het karakter van de bewoners te benadrukken. Ook richt de originaliteit zich op de perfectie van imperfectie, want daar komt de schoonheid van het servies vandaan. Overigens is het servies van Muubs uitgevoerd met een handgemaakte uitstraling. Daarom is elk bord op een geheel eigen manier uniek te noemen. De duurzaamheid uit zich onder meer in het gebruik van natuurlijke materialen als keramiek, maar wel op een manier dat deze in een lange levensduur voorzien.


Rustieke contrasten

Een van de kenmerken van het servies van Muubs dat wij in het assortiment hebben opgenomen, betreft het rustieke contrast. De kleurstelling is uniek, waarbij er sprake is van tinten die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. De kleuren hebben wat dat betreft een zachte en warme uitstraling en dat geldt niet alleen voor de naturel kleuren, maar eveneens voor de donkere tinten, zoals zwart. De naturel tinten bieden je onder meer de keuze uit wit en zand, maar ook uit een subtiele groene tint als fraaie natuurlijke kleur.


Muubs servies

Wil je Muubs servies aanschaffen dan heb je onder meer de mogelijkheid om platte borden in de vorm van dinerborden te bestellen. Wij hebben dinerborden uit de collectie Ceto van Muubs beschikbaar en deze zijn gemaakt van stoneware. Het platte bord is geschikt voor het serveren van maaltijden, maar eveneens te gebruiken als serveerbord. De borden zijn overigens geschikt voor de magnetron en je hoeft ze niet met de hand af te wassen. Het servies is wat dat betreft vaatwasmachinebestendig uitgevoerd. Naast borden bieden wij je een ruime keuze uit schalen in uiteenlopende kleuren en van verschillende formaten. Je collectie is verder uit te breiden met de aanschaf van schitterende Muubs Ceto bekers.