Bitz

Bitz

Bitz is een exclusief Deens merk dat schitterende tafelwaren ontwerpt met serviesonderdelen van een hoogstaande kwaliteit. Christian Bitz is de designer van het unieke en originele servies dat in verschillende collecties vorm heeft gekregen. Het Bitz servies bestaat onder meer uit een schitterende collectie Bitz Glazed serie te combineren met wat effen zwarte of grijze onderdelen. De gedachte achter de designs en functionaliteit van het servies is geïnspireerd op lekker en gezond eten. Dat is ook een reden dat de designer veelal gebruikmaakt van natuurlijke en aardse kleurtinten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 50

Pagina
per pagina

Bitz

Het servies van Bitz kenmerkt zich door een sobere en stoere uitstraling met een no-nonsense design. De rustieke look van het servies maakt dat de borden, schalen en kopjes aan tafel een echte sfeermaker zijn. De stijl, vormgeving en kleuren van het servies passen in diverse interieurstijlen, zoals in een landelijke inrichting net als in een industrieel interieur. Heb je een modern en minimalistisch interieur dan is het Bitz servies een echte blikvanger op tafel. Overigens is er tevens sprake van functioneel gemak, want het servies is ontworpen met een ovenvast karakter. Je hebt bovendien altijd de mogelijkheid om met de kleurkeuze rekening te houden om het servies af te stemmen op het kleurgebruik in je interieur.

Bitz Glazed is qua uitstraling verschillend met de matte serviesonderdelen en dat is natuurlijk te danken aan de glanzend uitstraling. Bovendien is deze servieslijn van Blitz in allerlei bijzondere kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in de kleur grijs/lichtblauw of in een wat donkere uitvoering, zoals in zwart/donkerblauw. Past een groentint beter bij je interieur? In dat geval is het ideaal om een keuze te maken voor Bitz zwart/groen servies. Zo is er voor de liefhebbers van grijstinten een uitvoering in glanzend grijs beschikbaar.

Complete set of losse serviesonderdelen

Bij Casserole.nl heb je de mogelijkheid om in één keer een complete set met Bitz Glazed servies te bestellen in de glanzende kleuruitvoering van je voorkeur. De set om je eigen collectie mee te starten bestaat uit twaalf onderdelen met ontbijtborden, dinerborden en schaaltjes. De collectie is daarna uit te breiden met diepe borden net als met allerlei andere onderdelen. Zo is het ideaal om als je van pasta houdt pastaborden toe te voegen en serveer je gebak op een mooi gebaksbordje. Ons assortiment van de Bitz Glazed servieslijn bestaat verder uit allerlei functionele serviesonderdelen, zoals bowls, salade- of serveerschalen en in de matte variant bijvoorbeeld eierdopjes, espressobekertjes .