Servies sets

Servies sets

Een servies set komt iedere dag van pas van de ochtend tot de avond. Je pakt een ontbijtbord om te ontbijten of te lunchen en in de avond geniet je van een warme maaltijd op een dinerbord. Dit soort borden maakt standaard deel uit van de servies sets die wij in het assortiment hebben. Daarnaast zijn de servies sets zelfs nog uitgebreider, omdat er ook schaaltjes toebehoren. Het kopen van set met borden en schaaltjes is ideaal voor starters, maar natuurlijk ook als je voor de verandering toe bent aan een nieuw servies.

Servies sets van Bitz en ASA

Het uitkiezen van een van de servies sets is gemakkelijk als je met een aantal voorkeuren rekening houdt. Bijvoorbeeld met de voorkeur voor een design, maar natuurlijk ook met het materiaal, de kleur en wellicht het merk. Bij ons komen klanten graag winkelen, omdat wij servies sets van de beste merken aanbieden. Dat geeft zekerheid over de kwaliteit, wat natuurlijk zeker niet onbelangrijk is, omdat de borden en schaaltjes wel tegen een klein stootje moeten kunnen. Je hebt bij ons onder meer de keuze uit servies sets van Bitz en van ASA met borden en schalen die gemaakt zijn van keramiek of Bone China

12-delige servies set

De basis van een servies set bestaat uit vier diner borden, vier ontbijtborden en vier schaaltjes. Dit zijn de servies sets die wij in het aanbod hebben en dus als 12-delig servies beschikbaar zijn. Dat is ook wel wat je nodig hebt en misschien zelfs meer als er meer dan vier personen tot je huishouden behoren of als je regelmatig eters over de vloer krijgt. In dat geval is het natuurlijk gemakkelijk om twee dezelfde sets te bestellen. Overigens is het tegenwoordig ook heel populair om verschillende kleuren te gebruiken. Heb je twee sets nodig dan kan je dus ook voor beide serviezen een andere kleur selecteren. Bijvoorbeeld door lichtblauw met donkerblauw te combineren of door glanzend grijs te matchen met glanzend groen.

Servies sets uitbreiden

Een 12-delig servies met borden en schaaltjes is de ideale basis om mee te starten, maar er zijn nog veel meer serviesonderdelen om een collectie mee samen te stellen. Bijvoorbeeld met bekers net als met eierdopjes en kopjes en schotels voor het serveren van koffie en thee. Wij hebben allerlei soorten servies beschikbaar zoals ook bestek, glaswerk en pannen. Je slaagt voor je complete keukenuitzet dan ook altijd bij Casserole.nl.