Sambonet

Sambonet

Elke Sambonet bestekset is een uniek kunstwerk, gebouwd op historie, originaliteit en vakmanschap.
Elk stuk komt voort uit een echte en vertrouwde Italiaanse traditie en is gemaakt met de beste materialen
en opmerkelijke Italiaanse uitmuntendheid en smaak.
Elke set maakt gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste generatie productietechnieken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina

Sambonet

Sambonet is een Italiaans merk dat bestek vervaardigt en wel op een geheel eigen unieke manier met fantastische designs. De kwaliteit is perfect net als het comfort dat je ervaart als je Sambonet bestek in de hand neemt. Er zijn verschillende series met bestek ontwikkeld en wij hebben de uitblinkers in ons assortiment opgenomen in een 24-delige of 36-delige uitvoering. Ontdek bij ons de populairste series en maak je keuze aan de hand van je eigen smaak en tafelstijl.

Sambonet bestek

Er zijn verschillende series bestek op de markt gebracht, maar dat neemt niet weg dat er ook overeenkomsten zijn. Sambonet bestek kenmerkt zich door de unieke benadering van lijnen en vormen. Het is niet voor niets dat er collecties bekroond zijn en dat de series stuk voor stuk een tijdloos karakter hebben met een stijlvol en trendy design.

Sambonet bestek is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals edelstaal ofwel van roestvrij staal. De kwaliteit zorgt er bovendien voor dat je slechts eenmalig bestek van dit Italiaanse merk hoeft aan te schaffen. Het bestek gaat namelijk een leven lang mee. In ons assortiment vind je bestek van uiteenlopende series. Bekijk de vormgeving en laat je aanspreken door het design om tot een keuze te komen.

  • Flat serie
  • Lineair serie
  • Rock serie
  • Siena serie
  • Velvet serie
  • Venezia serie

24-delige of 36-delige bestekset

Sambonet bestek is verkrijgbaar als een 24-delige of als een 36-delige set. De 24-delige sets, zoals Sambonet Siena 24-delig, voorzien in 6 tafelvorken, 6 tafellepels. 6 tafelmessen en 6 koffielepels. Je hebt ook de mogelijkheid om voor een 36-delige bestekset te kiezen, zoals Sambonet Rock bestekset 36-delig. Deze set bestaat uit dezelfde onderdelen als de 24-delige uitvoering van besteksets, maar dan met als extra 6 dessertvorken en 6 dessertmessen. Deze set is overigens gemaakt van 18/10 rvs en is gemakkelijk schoon te maken, want het bestek is vaatwasmachinebestendig.

Over Sambonet

Italië is het land waar design op allerlei manieren vorm krijgt, maar altijd met respect en oog voor detail. Sambonet staat daarbij voor een combinatie van functionaliteit en schoonheid. Je creëert met Sambonet bestek niet alleen het beste voor jezelf aan tafel, maar ook voor gasten, die je uitnodigt om mee te tafelen. Gastvrijheid staat in Italië hoog in het vaandel en daarom besteedt dit merk aandacht aan optimaal gebruiksgemak, speciaal voor jou en alle anderen. De ontwikkeling staat bovendien nooit stil, ook niet na meer dan 150 jaar.