Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch servies is hoogwaardig in alle opzichten, van design tot kwaliteit en van functionaliteit tot veelzijdigheid. Casserole.nl heeft verschillende serviescollecties van dit topmerk in het assortiment opgenomen. Zo kies je een servies dat helemaal aan je smaak tegemoetkomt en waar het eten natuurlijk ook bijzonder lekker op smaakt. Waar gaat jouw voorkeur naar uit, naar Villeroy & Boch Artesano, Villeroy & Boch Iconic, Villeroy & Boch Lave of naar Villeroy & Boch New Moon?

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 151

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Villeroy & Boch servies: Artesano Original

Villeroy & Boch servies van de serie Artesano Original is perfect voor dagelijks gebruik, maar is tevens stijlvol op tafel tijdens een chique diner. Bij het ontwerpen van het Artesano Original serviesgoed is er gekozen voor een mix van materialen, zoals Premium Porselein in combinatie met leisteen en acaciahout. Het design is modern met een klassiek tintje en landelijke en natuurlijke look.


Crafted servies

Crafted is een van de andere series van Villeroy & Boch servies en kenmerkt zich door unieke kleuren patronen. Elk bord is daardoor uniek te noemen en wij bieden je daarbij de gelegenheid om ook nog rekening met de voorkeur voor een kleur te houden. Villeroy & Boch Crafted servies hebben wij beschikbaar in de uitvoering Crafted Breeze en Crafted Denim.


For Me servies

Het For Me servies is speciaal voor jou samengesteld door Villeroy & Boch. De borden, schaaltjes, kopjes en zelfs de suikerpot uit deze serie blinken uit in elegantie. De eenvoud van het design in combinatie met de witte kleurtint maken For Me servies geschikt om op tafel te zetten in elk interieur. 


Iconic servies

Villeroy & Boch Iconic servies overstijgt de verbeelding en zeker ook de originaliteit. Het eerste wat je ziet is een bol in wit, zwart of een combinatie daarvan of in een mix van kleuren. Dan denk je, hoort dit bij de categorie serviesgoed? Daarop is het antwoord bevestigend. De unieke en originele bol herbergt namelijk servies in de vorm van twee diepe borden, twee platte borden. Een serveerbord en twee bolschalen die de onderkant en de bovenkant van de bol vormen. Als je met servies een echte blikvanger in huis wilt halen dan is het Iconic servies een echte aanrader.


Lave servies

Villeroy & Boch servies van de serie Lave neemt je mee op reis naar een bijzondere bestemming, namelijk Scandinavië. De aardewerk collectie is uitgevoerd met een speciale glazuur afwerking en elk onderdeel laat weer een andere unieke kleurnuance zien. Het serviesgoed is wat dat betreft een kunstwerk op zich en zeker een aanwinst op tafel.


New Moon servies

Villeroy & Boch servies biedt echter de mogelijkheid om met je persoonlijke smaak rekening te houden. Daarom zijn er zoveel verschillende collecties uitgebracht, waar ook het New Moon servies toebehoort. Het servies heeft een buitengewoon fraai design en is op en top functioneel voor zowel speciale gelegenheden als voor dagelijks gebruik. Een van de bijzondere kenmerken is het asymmetrische design dat op een hele subtiele wijze vorm geeft.