Staub

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Staub

Staub is een Frans merk maar heeft wereldwijd bekendheid gekregen door de gietijzeren pannen. Daar maken toprestaurants graag gebruik van, maar ook in de huishoudens in Nederland staan de Staub pannen vaak op het fornuis. De braadpannen en koekenpannen zijn daarbij veruit de favoriet. Het gebruiksgemak is groot, maar je proeft het ook aan het eten dat je erin hebt bereid. Dat is gewoon van topkwaliteit.

Staub gietijzeren pannen

Staub pannen kenmerken zich door gietijzer en dit ijzersterke materiaal zorgt ervoor dat je braadpan of koekenpan een leven lang meegaat. Dit tekent het duurzame karakter waar het Franse merk voor staat. Wij hebben in de collectie ruimte gemaakt om Staub braadpannen en Staub koekenpannen een plek te geven. Het merk omvat overigens nog veel meer dan alleen gietijzeren pannen, want ook keramiek vormt de basis voor hoogwaardige producten. Ervaar het gebruiksgemak en proef het verschil na het bakken en braden. Zet gerust een Staub pan op tafel, want het design is ernaar om het een pronkstuk te laten zijn. In onze collectie hebben wij pannen met uiteenlopende afmetingen beschikbaar, zodat je gemakkelijk rekening houdt met de grootte van je huishouden of het gezelschap waar je graag voor kookt.

Duurzaam topdesign met optimale functionaliteit

De gietijzeren pannen van het Franse merk staan garant voor duurzaam topdesign en voorzien in een optimale functionaliteit. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de pannen die dus duurzaam, functioneel en prachtig zijn om naar te kijken. Het allerbelangrijkste is echter dat het pannengerei de basis vormt voor kookkunsten, die de kwaliteit van het resultaat naar een hoger niveau brengt. Je merkt al tijdens het koken, bakken of braden dat het anders aanvoelt. Beter zelfs en dat belooft wat voor het gerecht dat je straks op tafel zet, zoals een stoofpotje dat uren heeft geprutteld of een heerlijk eenpansgerecht dat je in de koekenpan klaarmaakt.

Over Staub

Francis Staub is de grondlegger van het Franse bedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat. In de jaren zeventig is Francis Staub als ervaren kok zelf begonnen met het samenstellen van de perfecte pannen. Het doel was om hoogwaardige pannen en ander keukengerei te produceren voor koks met ambitie. Ook nu nog vindt de samenstelling en uitvoering van pannencollecties plaats in samenwerking met koks. De populariteit van Staub pannen is overgeslagen vanuit de professionele hoek naar huishoudens over de hele wereld.