Lyngby

Lyngby

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lyngby

Lyngby is een Deens merk dat design naar je eettafel brengt. De iconische vaas van dit Scandinavische designbedrijf heeft de wereld veroverd, maar de collectie is tegenwoordig uitgebreider. Bijvoorbeeld met Lyngby glazen die door de elegante ontwerpen net zo iconisch zijn als de allereerste vaas. Maak kennis met dit unieke merk en met glaswerk dat uniek is en het verschil in uitstraling maakt op tafel.

Lyngby glaswerk

Casserole.nl laat je graag kennismaken met een deel van de bijzondere collectie die Lyngly heeft ontworpen. Wij hebben ervoor gekozen om Lyngby glazen in het assortiment op te nemen. Dat is niet zonder reden, want je ziet al aan het design af, dat het hier om glaswerk gaat met unieke designs. De uitgevoerde ontwerpen naderen bij wijze van spreken haast de benaming van kunstwerk.

Lyngby glazen

Lyngby ontwerpt glazen voor verschillende soorten drankjes. Daarom is het ideaal een eigen collectie samen te stellen met glazen van dit merk uit Denemarken. Zo hebben wij voor jou speciale wijnglazen voor witte wijn en voor rode wijn. Een ander drankje, zoals gin tonic, cocktail of whishy schenk je in een speciaal Lyngby glas. Alle glazen van dit merk hebben fraaie designs en zijn perfect afgestemd op verschillende drankjes. Zo heb je ook de mogelijkheid om bij ons online shotglasjes in dezelfde stijl als de whiskyglazen te bestellen. Uiteraard bestaat de collectie ook uit glazen, die geschikt zijn om frisdrank in te schenken.

Perfecte kwaliteit

Het Deense designmerk levert kwaliteit. Dat zie je aan het design, maar merk je ook aan de vormgeving van het glas dat, wanneer je het in de hand houdt, heel natuurlijk aanvoelt. Bij het ontwerpen en samenstellen van de collectie houdt Lyngby namelijk rekening met alle belangrijke aspecten. Dit merk je zelfs als je het glas naar je mond brengt en van een drankje geniet. De dikte van het glas en van de rand hebben namelijk invloed op dat wat je ervaart als je een slokje drinken neemt.

Over Lyngby

De oorsprong gaat terug naar 1936 met de lancering van de unieke Lyngby-vaas. In 1969 sloot de fabriek, maar in 2012 is Lynby nieuw leven ingeblazen. Niet alleen met een heruitgave van de iconische vaas, maar ook met andere collecties, zoals glaswerk met verschillende soorten drinkglazen en glazen schaaltjes. Het Deense bedrijf dat gespecialiseerd is in design van glaswerk brengt overigens nog altijd nieuwe collecties uit.