Leonardo

Leonardo

Leonardo is een merknaam van het Duitse familiebedrijf glaskoch dat al in 1859 is opgericht. De familie heeft al vijf generaties lang de leiding over het bedrijf en heeft in 1972 Leonardo glazen gelanceerd. Het glaswerk uit deze collectie staat symbool voor de Italiaanse manier van leven, maar dan gericht op thuis. Bijvoorbeeld met het schitterende glaswerk van de serie Leonardo Tivoli net als uit de serie Leonardo Puccini. Casserole.nl heeft het mooiste glaswerk dat de Italiaanse lifestyle bij je thuis brengt in het assortiment opgenomen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Leonardo: glaswerk met tijdloos design

De schoonheid van het design combineert met een tijdloos ontwerp. Dat betekent dat als je glaswerk van Leonardo in huis haalt, je niet meer naar andere glazen hoeft uit te kijken. Leonardo komt voort uit een merk met een rijke historie en het verleden brengt op deze manier een verbinding met de toekomst. Niet alleen nu, maar ook later. Een van de kenmerken van het glaswerk is dat de glazen voorzien in een unieke belevenis, welk drankje er ook ingaat. Het design maakt het glaswerk al tot een kunstwerk op zich, maar er is eveneens gedacht aan het zo comfortabel mogelijk in de hand houden van het glas en aan de functionaliteit ervan. Overigens krijg je de garantie dat elk Leonardo glas met de hand gemaakt is met aandacht voor details.


Leonardo Tivoli

Leonardo Tivoli is een van de series van het merk en kenmerkt zich door de grote variatie in glaswerk. De wijnglazen zijn wat dat betreft onder meer populair en dat is te danken aan het stijlvolle design in combinatie met het duurzame karakter. De wijnglazen uit deze serie kenmerken zich door de getrokken stelen en door de toepassing van TeQton glas dat als kristalhelder is te omschrijven. Bovendien is dit glaswerk van Leonardo niet alleen breukvast, maar ook te reinigen in de vaatwasmachine. De glanzende schittering blijft zelfs na veel gebruik aanwezig. De diversiteit uit zich bij de wijnglazen in glazen met een verschillende inhoudsmaat. In aanvulling op de wijnglazen voor het schenken van rode en witte wijn zijn er eveneens champagneglazen verkrijgbaar. De collectie is verder aan te vullen met onder meer waterglazen, bierglazen en digestiefglazen.


Leonardo Puccini

Leonardo Puccini is een serie die net als Tivoli uit een verscheidenheid aan glazen bestaat. Naast wijnglazen voor rode en witte wijn is het mogelijk om champagneglazen te bestellen net als burgundy glazen en digestiefglazen. De waterglazen uit deze serie van Leonardo zijn verkrijgbaar met een inhoudsmaat van 310 ml en 365 ml. De glazen zijn gemaakt met toepassing van TeQton technologie en daarom is de helderheid blijvend, en is het glaswerk zowel vaatwasmachinebestendig als krasbestendig. Heb je een kleine vaatwasser? In dat geval dien je de grote glazen met de hand af te wassen, want dit glaswerk past er door het formaat dan niet in. Het design van Puccini wijnglazen doet tijden van weleer herleven door de associatie met oude kelken. Het ontwerp is echter wel aangepast aan deze tijd met een moderne en trendy uitstraling.