Zwiesel

Zwiesel

Schott Zwiesel is een Duits merk dat een lange historie kent en al sinds 1872 wijnglazen ontwerpt en produceert van hoogwaardig kristalglas. Elk ontwerp komt met perfectie tot stand om de drinkglazen een schitterend design en optimale smaakbeleving mee te geven. Er zijn verschillende collecties Schott Zwiesel glazen ontworpen om aan ieders smaak te voldoen. Casserole.nl heeft daarom glaswerk in het aanbod opgenomen met de collecties:

Schott Zwiesel Banquet, Schott Zwiesel Pure. Kies glaswerk uit de collectie dat qua design en voorkeur voor een drankje het beste bij je past.

 
 
 
 
 
 
 
 
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Schott Zwiesel glaswerk met Tritan glas

Schott Zwiesel glaswerk bestaat uit allerlei soorten drinkglazen. De wijnglazen zijn befaamd en van oorsprong van het beste kristal gemaakt. De ontwikkeling en perfectie gaat steeds verder bij Schott Zwiesel en er is dan ook een uniek soort kristalglas tot stand gekomen. Tritan-glas vormt de basis voor het glaswerk en beschikt over bijzondere eigenschappen. Het is bijvoorbeeld glaswerk dat uitstekend tegen breken bestand is. Ook blijft de glans van het glas nog beter behouden en zijn glazen van Titran vaatwasmachinebestendig (tot 40 graden). De nieuwe formule die is toegepast bij het glaswerk van Schott Zwiesel is bovendien milieuvriendelijker dan standaard glas, omdat lood en barium ontbreken.


Banquet

De collectie glaswerk Banquet van Schott Zwiesel bestaat uit diverse soorten drinkglazen. Het design van Banquet glazen kenmerkt zich door stijlvolle charme. Bovendien is het ontwerp zo uitgevoerd dat de smaakbeleving optimaal tot zijn recht komt per soort glas. Bijvoorbeeld als je op een feestelijk moment champagne wilt drinken uit een Banquet champagneglas. Of als je gezellig thuis gaat dineren met vrienden en er een rode wijn bij schenkt. In ons aanbod zijn er verschillende rode wijnglazen in deze collectie beschikbaar met een uiteenlopende inhoudsmaat. Dat geldt eveneens voor de witte wijnglazen en uiteraard is het mogelijk om bij het diner een glaasje water te schenken in een Banquet waterglas.

 

Pure

De collectie met Pure glaswerk van Schott Zwiesel staat voor een elegant design in combinatie met een fantastisch smaakgenot. Een van de kenmerken van het ontwerp is dat er aan de kelk sprake is van een brede basis. Hierdoor is er alle ruimte om de wijn in een wijnglas optimaal te laten ademen. Er zijn voor verschillende soorten wijnen bijpassende wijnglazen verkrijgbaar, zoals het Pure rode wijnglas voor Bourgogne net als voor Beaujolais en Bordeaux. De serie Pure is dan ook perfect voor de echte wijnliefhebber, en ook als je van witte wijn houdt. Er is wat dat betreft variatie in witte wijnglazen voor het drinken van een Riesling of voor een Sauvignon blanc.