Zilverstad

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zilverstad

Zilverstad is het merk van Bredemeijer Group dat van speciale momenten een herinnering maakt. Het merk ontwikkelt de mooiste kindercadeaus met onder meer prachtige collecties kinderbestek. Nijntje kinderbestek is heel populair, maar wij hebben ook kinderbestek met andere karakters in ons assortiment. Bekijk de sets en vergelijk deze met elkaar om tot de ideale keuze te komen, die je maar een keer maakt en altijd blijft. Maak het kinderbestek van Zilverstad uniek door de set te laten graveren.

Zilverstad kinderbestek

Wij hebben ervoor gekozen om Zilverstad kinderbestek in ons assortiment op te nemen en je de keuze te bieden uit verschillende series. Nijntje kinderbestek is bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat je daar ook de keuze in hebt. Naast deze series is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de keuze te maken voor kinderbestek met een beertje, zeedieren of met natuurvriendjes. Wil je liever een neutraal design, dan hebben wij een 4-delig Zilverstad kinderbestek met een uniek glad ontwerp voor je beschikbaar. De collectie met kindercouverts van dit merk is gemaakt van 18/10 rvs. Dit betekent dat het bestek in de vaatwasser is schoon te wassen.

  • Nijntje-serie kinderbestek
  • Beertje kinderbestek
  • Zeedieren kinderbestek
  • Natuurvriendjes kinderbestek

Nijntje kinderbestek van Zilverstad

Nijntje kinderbestek is het populairst en dat komt onder meer, omdat wij verschillende uitvoeringen van deze sets beschikbaar hebben. Nijntje is Nijntje, maar het konijnkaraktertje van Dick Bruna beleeft natuurlijke de meest uiteenlopende avonturen. Zo hebben wij Nijntje kinderbestek dat ontworpen is voor de Nijntje-film in de dierentuin. Een andere uitvoering is Zilverstad kinderbestek met een voertuigen thema. Er staan op het mesje, vorkje, lepeltje en paplepeltje dan ook een boot, trein, auto en vliegtuig afgebeeld. Je kan in plaats daarvan ook je keuze laten vallen op het kinderbestek van Zilverstad Nijntje met het originele konijntje.

  • Zilverstad Nijntje dierentuin
  • Zilverstad Nijntje voertuigen
  • Zilverstad Nijntje konijntje

Over Zilverstad

Zilverstad is als merk een directe verwijzing naar Schoonhoven. Dit is het stadje dat eeuwen geleden al bekend stond als de plaats voor goud- en zilversmeden. Tegenwoordig staat het merk bekend om de ontwerpen en ontwikkeling van bijzondere kindercadeaus. De ambachtsstad heeft de basis gelegd voor unieke collecties. Sinds 2009 maakt Zilverstad deel uit van de Bredemeijer Group, maar de merknaam is nog altijd aanwezig. Bredemeijer Group is van origine een Nederlands bedrijf dat naast Zilverstad ook nog Leopold Vienna en Bredemeijer als merknamen voert. Het bedrijf is in 1914 opgericht in Hilversum en na vele ontwikkelingen is Utrecht in 2008 de hoofdplaats geworden, waarna Zilverstad in 2009 bij het bedrijf is gaan horen.