Chef & Sommelier

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Chef & Sommelier

Chef & Sommelier maakt glaswerk dat onderscheidend is in design, kwaliteit en smaak. De vormgeving van een wijnglas bepaalt hoe je de smaak ervaart. Daarbij is er sprake van unieke en revolutionaire designs, die de uitstraling van een gedekte tafel naar het hoogste niveau tilt. Maak kennis met onze collectie Chef & Sommelier glazen, die geschikt zijn voor uiteenlopende soorten drankjes, zoals voor wijn, water en champagne.

Chef & Sommelier glazen

Kwaliteit staat bovenaan als het om het vervaardigen van Chef & Sommelier glazen gaat. Elk soort glas is gemaakt van een bijzonder soort Arc kristal, namelijk Krysta. Dit materiaal is ontwikkeld door het Arc Research Centre en staat garant voor een sublieme sterkte en elegante uitstraling. Je ziet aan de Chef & Sommelier glazen dat het kristalglas puur en zuiver is. Kristal kenmerkt zich uiteraard door de glans en schittering en deze eigenschappen zie je ook terug in het glaswerk. Zelfs na duizenden keren afwassen, blijft de glans aanwezig. Een ander kenmerk van kristallen glazen is de bijzondere klank. Die is zuiver en helder en ook daaraan herken je het unieke karakter van Chef & Sommelier glazen.

  • Supersterk glas
  • Uniek ontwikkeld kristal
  • Puur, zuiver en transparant
  • Behoudt de glans en schittering
  • Heldere klank

Open Up glazen

Chef & Sommelier ontwerpt verschillende series met glaswerk en één daarvan is de serie met Open Up glazen. Dit glaswerk blinkt in vele opzichten uit en daarom hebben wij de Open Up glaswerkcollectie in ons assortiment opgenomen. Je hebt de mogelijkheid om bij ons je complete Chef & Sommelier glascollectie samen te stellen. Bijvoorbeeld door wijnglazen voor witte wijn te combineren met wijnglazen om rode wijn in het serveren. Zo vier je een proostmoment door de champagneglazen te hebben en schenk je bij de wijn tijdens een diner water in een bijpassend waterglas.

  • Wijnglazen voor witte wijn
  • Wijnglazen voor rode wijn
  • Waterglazen
  • Champagneglazen
  • Glazen voor verschillende drankjes

Over Chef & Sommelier

Chef & Sommelier is een merknaam en vormt een onderdeel van de grote Arc Group. Dit bedrijf is gevestigd in Arques in Frankrijk en heeft een verleden dat terugvoert naar 1825. Chef & Sommelier is een Frans merk dat bijzonder hoog aangeschreven staat. Dit is onder meer herkenbaar aan het label ‘Origine France Garantie’ dat staat voor het uitdragen van de Franse oorsprong. De labels hiervoor worden door Pro France toegekend en bieden op verschillende onderdelen garanties. Bijvoorbeeld dat het ontwerp van producten te herleiden is naar Franse kenmerken, zoals de productie.