Koekenpannen


Een Demeyere koekenpan is een professionele hulp in elke keuken om allerlei gerechten op een perfecte manier te bereiden. Daarnaast zijn de koekenpannen ook qua design een echte aanwinst te noemen, waarbij er veel aandacht is geweest voor details en gemak in gebruik. Casserole.nl biedt meerdere series Demeyere koekenpannen aan om jou een ideale match met je keukenstijl en bakvoorkeuren te laten maken, zoals met Demeyere Alu pro en Demeyere Multiline. Mag je ook graag wokken? Maak in dat geval ook de keuze om een Demeyere Wok aan te schaffen.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een Demeyere koekenpan is een professionele hulp in elke keuken om allerlei gerechten op een perfecte manier te bereiden. Daarnaast zijn de koekenpannen ook qua design een echte aanwinst te noemen, waarbij er veel aandacht is geweest voor details en gemak in gebruik. World-of-design.nl biedt meerdere series Demeyere koekenpannen aan om jou een ideale match met je keukenstijl en bakvoorkeuren te laten maken, zoals met Demeyere Alu pro en Demeyere Multiline. Mag je ook graag wokken? Maak in dat geval ook de keuze om een Demeyere Wok aan te schaffen.


Demeyere koekenpan met ergonomische grepen

Alle Demeyere koekenpannen in de verschillende series zijn uitgevoerd met stevige grepen die ergonomisch zijn vormgegeven. Het design van de gelaste grepen is robuust en hebben het voordeel dat deze koel blijven tijdens het bakken. Als je een pan in de oven zet, is het wel belangrijk om een keukenhandschoen te gebruiken. Zo is het eveneens verstandig om eventueel een pannenlap in de hand te nemen als de koekenpan op een gasfornuis staat. Demeyere koekenpannen zijn overigens geschikt voor gebruik op alle soorten hittebronnen, zoals op een gasfornuis of inductiekookplaat.


Multiline koekenpannen

Demeyere koekenpannen zijn in verschillende series verkrijgbaar, waarbij niet alleen het design, maar ook het materiaal verschilt. Multiline koekenpannen zijn bijvoorbeeld perfect als je in je keuken graag van hoogwaardige materialen gebruik wilt maken. Zo zijn Multiline plannen gemaakt van 7-plyMateriaal® en is er sprake van een prachtige zilverwitte kleur: Silvinox®. De handgrepen zijn uitgevoerd met roestvrij staal.


Controlinduc koekenpannen

Een andere serie in de lijn van Demeyere koekenpannen betreft Controlinduc. Deze serie met pannen is voor inductiekookplaten ontwikkeld. De technologie Controlinduc zorgt er namelijk voor dat oververhitting niet mogelijk is. Er is daarbij sprake van een speciale legering. Net als de Multiline koekenplannen is deze serie uitgevoerd in Silvinox® in de zilverwitte kleurtint en zijn de handgrepen van roestvrijstaal.


Hoe kies je de juiste maat koekenpan?

Het is als eerst belangrijk om te kijken welke serie Demeyere koekenpannen het beste bij je past. Bijvoorbeeld een koekenpan uit de serie Alu Pro of Multifunction. Koekenpannen zijn in elke serie in verschillende maten verkrijgbaar. De diameter aan de bovenzijde van de pan is daarbij als uitgangspunt te nemen. Zo is een pan met een diameter van 20 cm geschikt om voor een of twee personen te gebruiken. 


Een uitvoering van 24 cm is ideaal om voor drie personen eten te bereiden. Een koekenpan met een diameter van 28 cm gebruik je voor maximaal vijf personen. Ga je voor meer mensen eten bereiden dan komt een Demeyere koekenpan met een diameter van 32 cm van pas. Uiteraard is het mogelijk om verschillende formaten pannen te bestellen bij casserole.nl.


Gemakkelijk in onderhoud

Demeyere koekenpannen zijn vaatwasmachinebestendig, maar om de pannen in optimale conditie te houden, is aan te raden deze met de hand af te wassen. Dat heeft te maken met de reinigingsmiddelen voor vaatwasmachines die een agressief karakter hebben en mogelijk tot oxidatie leiden. Het met de hand afwassen van de koekenpan heeft een positieve invloed op de lengte van de levensduur.