Over ons

De Casserole

Ons familie bedrijf is opgericht op 17 maart 1977. Al meer dan 40 jaar proberen we u op een verrassende en verfrissende manier te inspireren met onze vele kwaliteits producten op het gebied van serviezen, glas, bestek, koken, living en cadeauartikelen.

Steeds meer mensen ontdekken dat bij het gezellig samen ontbijten, dineren en of een glaasje drinken niet alleen de smaak, maar ook het visuele en gevoelsaspect een belangrijke rol speelt.

Wij nodigen u graag uit om met dat gevoel onze producten in onze winkel in Wageningen te komen bekijken. Om uw keuze te kunnen maken hebben wij onze collectie op een overzichtelijke manier en in een sfeervolle ambiance gepresenteerd. De producten komen op deze manier het beste tot hun recht. Ons vakkundig personeel zal u adviseren over materialen en samenstellingen.

Onze website geeft u een indruk welke merken wij u kunnen aanbieden en met wat voor beleving wij met ons vak bezig zijn. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken, dan kunt u tegenwoordig ook online uw aankopen doen via één van onze webwinkels. Ook kunt u ons volgen via Facebook en Instagram.

Graag tot ziens.

 

Met vriendelijke groet,

Erik van Dijk


Bezoek ook onze webwinkels: