Omruilen en retourneren

Omruilen en retourneren


RETOURNEREN VAN EEN PRODUCT.
Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling, maar het kan natuurlijk gebeuren dat u een product terug wilt sturen. Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. 
Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het binnen het zichttermijn retourneren. Artikelen kunnen geruild worden binnen 14 dagen nadat u het pakket hebt ontvangen. 

VOOR ALLE RETOUREN EN OMRUILING GELDT:
- Het artikel(en) binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terugsturen
- Alleen in ongebruikte staat
- Met alle etiketten op/aan het artikel(en)
- Zorgvuldig verpakt in de originele verpakking
- Retour graag melden per mail met vermelding van naam en bestelnummer. Graag mailen naar info@casserole.nl 

Na ontvangst van het artikel(en), onder bovenstaande condities, brengen wij u hiervan via een email op de hoogte. Houd hierbij rekening met een termijn van drie dagen. Vervolgens sturen wij de nieuwe producten toe of betalen wij het bedrag terug. Wij hebben het recht om een omruiling en/of terugbetaling te weigeren indien het artikel(en) niet bij ons aankomt in bovenvermelde conditie.

PORTOKOSTEN
De portokosten voor een omruiling en/of terugsturen worden betaald door de klant. Indien het geretourneerde artikel een klacht betreft waarbij het om een aantoonbare fout van casserole.nl gaat, dan worden uw verzendkosten vanzelfsprekend vergoed.

In alle bovenstaande gevallen stuurt u het te retourneren artikel terug naar:

Casserole.nl
Bevrijddingsstraat 15
6701 AA Wageningen