Wüsthof

Wüsthof

Kwaliteits messen

Veel mensen zijn verbaasd als ze ontdekken dat het bedrijf Wüsthof, na ruim 200 jaar nog steeds in familiehanden is.Even ongebruikelijk is het feit dat ze trouw zijn gebleven aan de Stad der Messen en hun gesmede messen nog steeds alleen in Solingen, Duitsland produceren.
Zij geloven dat kwaliteitsmessen alleen gemaakt kunnen worden waar productie met hoge precisie samenkomt met traditioneel vakmanschap, en daarvoor is er voor hen geen betere plek dan thuis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 43

Pagina
per pagina

De zevende generatie

Tegenwoordig leidt de zevende generatie Wüsthof-familieleden, nicht Viola Wüsthof en neef Harald Wüsthof, wat is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve messenfabrikanten ter wereld.
WÜSTHOF-messen worden momenteel vanuit Solingen geëxporteerd naar tachtig landen over de hele wereld, van Reykjavík tot Kaapstad en Tokio tot San Francisco. Ze zijn trots op hun erfgoed, de traditie van vakmanschap en de schat aan ervaring waar ze op kunnen terugkijken.

Het doel is om fijnproevers, kookliefhebbers en chef-koks van over de hele wereld uitzonderlijk scherpe messen van hoge kwaliteit aan te bieden die tegelijkertijd mooi, functioneel en perfect uitgebalanceerd zijn. De komende 200 jaar zullen ze deze vorm en functie blijven combineren in hun eeuwenoude thuisland, de City of Blades.