Woon accessoires

Woon accessoires

Blomus is een designmerk dat ook voor het interieur prachtige objecten en voorwerpen ontwerpt. De woondecoratie met onder meer windlichten in allerlei kleuren en afmetingen zijn als sfeerverhogende elementen te zien. Op het gebied van praktisch gemak zijn er onder meer sidetables in de collectie opgenomen die overigens als designmeubel zijn te beschouwen. Ook de klokken in het assortiment zijn met schitterende ontwerpen uitgevoerd en uiteraard functioneel op de tijd gericht. World of Design heeft van Blomus nog meer schitterende voorwerpen en objecten beschikbaar om de woondecoratie en functionele elementen in je interieur op elkaar af te stemmen. De mooie vazen vormen met en zonder bloemen een waar kunstwerk. Zo verdienen ook de subtiele LED lampen met een mobiel karakter een plekje in je interieur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Blomus interieur bestaat uit een collectie met functionele en decoratieve ontwerpen die je woonplezier vergroten. De hoogwaardige kwaliteit van materialen combineert met schitterende designs die een moderne en eigentijdse uitstraling hebben. World of Design heeft op het gebied van Blomus interieur een verscheidenheid aan woondecoratie en kleine meubelen opgenomen. Zo heb je de mogelijkheid om de sfeer in je huis te verhogen met Blomus windlichten of een van de schitterende Blomus wandklokken om aan je wand te hangen. Qua praktisch gemak is het ideaal om een van de strak uitgevoerde Blomus sidetables aan te schaffen. Overigens is het aanbod op interieurgebied nog veel groter met onder meer mooie vazen, stijlvolle lampen en wijnrekken.


Blomus interieur: praktische sidetables

De sidetables in de Blomus interieur collectie zijn met een strak design uitgevoerd en sluiten aan bij allerlei verschillende interieurstijlen. Bijvoorbeeld bij een moderne inrichting of in een minimalistisch interieur. De serie FERA sidetables of sideboards past eveneens goed in een industriële inrichting. Het materiaal bestaat namelijk uit poedergecoat staal met een oppervlak dat licht opgeruwd is en enigszins robuust aandoet. De sidetables in de interieur collectie van Blomus zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, zoals in zwart en grijs.


Blomus woondecoratie: sfeervolle windlichten

Blomus interieur voorziet in prachtige objecten die ideaal zijn om het interieur van je woning van een decoratieve uitstraling te voorzien. Een van de bijzondere collecties in verschillende series woondecoratie betreft de windlichten. De lantaarns zijn niet alleen decoratief, maar ook nog functioneel vanwege de verspreiding van unieke en originele lichteffecten. Een van de kenmerkende aspecten van Blomus windlichten betreft de smalle spijlen van staal, zoals is te zien in de serie LITO windlichten. Deze lantaarns zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen en kleuren en daarom ook prima met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld in de kleur Gray of grijs met een elegante uitstraling of in de zachtgrijze kleur Mourning Dove. Zo is er eveneens een prachtige beige Nomad kleur die warm aandoet. 


Blomus wandklokken met prachtige designs

In de categorie Blomus interieur zijn er schitterende Blomus wandklokken beschikbaar die uitgevoerd zijn met prachtige designs. Er zijn diverse wandklokken te onderscheiden, waarbij de uitvoering van de Blomus ERA wandklok een authentiek karakter weergeeft. De serie RIM wandklokken voorziet in een extra minimalistisch design. Deze klokken voor aan de wand zijn met een rond ontwerp uitgevoerd en beschikken voor de tijdsaanduiding over twee wijzers met een strak design. 


Uiteenlopende formaten en kleuren

De Blomus RIM wandklokken zijn in uiteenlopende formaten en in verschillende kleuren beschikbaar. De Indian Tan Nomad kleur past onder meer perfect bij de sfeervolle windlichten in de warm beige kleur, maar ook bij de zachtgrijze uitvoering. Het is ook mogelijk om de keuze te laten vallen op een wandklok met een donkergrijs/groene kleur met de kleurbenaming Tarmac. De wijzers zijn overigens van geborsteld rvs gemaakt en de rand rondom de RIM wandklokken bestaat uit gepoedercoat staal. De wandklokken uit onze Blomus interieur collectie worden zonder batterij geleverd. De klok gaat tikken als je deze van een batterij type AA – 1,5V Alkaline voorziet.