Lampe Berger

Lampe Berger is ontstaan in 1898. In die tijd was het een probleem om ziekenhuizen te desinfecteren. Maurice Berger vond een systeem dat reinigde door middel van catalysatie en liet het patenteren.

Een revolutionaire technologie van reiniging en parfumeren in gesloten ruimte is de basis van Lampe Berger.

Het gebruik van indoor fragrance is de laatste decennia enorm gestegen. Door de vele voordelen en de hoge kwaliteit van Lampe Berger is het bedrijf blijven innoveren en verbeteren. Er worden in laboratoria hele strenge controles en testen uitgevoerd op de produkten van Lampe Berger om zo de garantie en de kwaliteit te kunnen waarborgen.

De exclusieve brander van de Lampe Berger, zorgt als geen ander voor een perfecte verspreiding van de parfums in de ruimte. Het systeem haalt de vervelende luchtjes uit de ruimte en voorziet dezelfde ruimte van een heerlijke geur. Na 20 minuten tot een half uur is de ruimte vrij van etensluchten, rookluchten enz.

U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie lampen. Van klassiek tot modern. Daarnaast is er de zeer uitgebreide collectie parfums waar u uit kunt kiezen. Deze collectie verandert regelmatig. Er gaan wat geuren weg en er komen nieuwe bij. Ook gedurende seizoenen zie je nieuwe geuren komen, om zo ook de geuren in huis aan te kunnnen passen aan het seizoen van dat moment. U kunt kiezen uit ca. 50 parfums.

In onze winkel kunt u door middel van een tester alle geuren eerst ruiken, voordat u tot aanschaf overgaat.