Gratis retouren

Gratis retouren

Retourneren kan gratis via een DHL ServicePoint binnen de bedenktijd van 30 dagen. Je mag een artikel passen en bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. Zorg ervoor dat een artikel echt nieuw blijft. Bekijk ook onze retourvoorwaarden.

1. meld je retour aan
Selecteer je retourartikelen en kies voor afgeven. Je kunt meteen naar DHL-punten zoeken in elke postcode. Je mag je retour afgeven bij alle DHL ServicePoints, DHL Lockers en DHL buurtpunten in Nederland. Buurtpunten zijn te herkennen aan de namen viaTim en Homerr.

2. pak je retour in
Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert (indien mogelijk) in de originele verpakking zitten, met alle labeltjes eraan en zonder gebruikssporen. De barcode op de verpakking van het artikel zorgt ervoor dat wij je retour kunnen verwerken. Je hoeft niks uit te printen. Het verzendlabel op de Wehkamp doos of zak is ook het retourlabel. Heb je geen verzendlabel meer? Bij een het DHL ServicePoint kun je een nieuwe laten uitprinten.

3. overhandig je retour
Je ontvangt een bewijs met je track & trace-code.

4. je geld terug binnen 7 werkdagen
Nadat je jouw retour hebt overhandigd, storten we binnen 7 werkdagen je geld terug. Maak je gebruik van Achteraf betalen of Gespreid betalen? Dan verrekenen we het retourbedrag op je factuur. En heb je bezorgkosten betaald omdat je bestelling minder dan 20.- kostte, dan betalen we die ook aan je terug.