Familiebedrijf

OVER ONS


De Casserole

Ons familie bedrijf is opgericht op 17 maart 1977. Al meer dan 45 jaar proberen we u op een verrassende en verfrissende manier te inspireren met onze vele kwaliteitsproducten op het gebied van serviezen, glas, bestek, koken, living en cadeauartikelen.
Steeds meer mensen ontdekken dat bij het gezellig samen ontbijten, dineren en of een glaasje drinken niet alleen de smaak, maar ook het visuele en gevoelsaspect een belangrijke rol speelt.
Wij nodigen u graag uit om met dat gevoel onze producten in onze winkel in Wageningen te komen bekijken. Om uw keuze te kunnen maken hebben wij onze collectie op een overzichtelijke manier en in een sfeervolle ambiance gepresenteerd. De producten komen op deze manier het beste tot hun recht. Ons vakkundig personeel zal u adviseren over materialen en samenstellingen.
Op onze webwinkel krijgt u een indruk van de merken die wij u bieden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken, dan kunt u uw aankopen doen via deze webwinkel. Ook kunt u ons volgen via Facebook en Instagram.
Graag tot ziens.
 
Met vriendelijke groet,
Erik van Dijk