Demeyere Silver koekenpan 28cm

€ 259,00
Op voorraad
SKU
65628
Levertijd 7-14 werkdagen
  • Gratis verzenden vanaf 50,-(NL)
  • Al 45 jaar een vertrouwd adres!
  • Bezoek onze winkel in Wageningen
  • Vakkundig advies van een specialist

De Demeyere Silver bakpan bezit alle kwaliteiten voor een optimaal bakresultaat.


  1. 7-PlyMaterial® is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Deze technologie wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de producten gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product en een perfecte controle over het bereidingsproces.
  2. TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.  
  3. Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
  4. Gietrand; De rand van de pan wordt in een speciale vorm gevouwen zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bv. water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen.
  5. Greep; De ergonomische grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen. (Opgepast bij gasvuren… vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken.) Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.


Meer informatie
SKU 65628
EAN 5412191656280
Merk Demeyere
Schrijf uw eigen review

Algemene beoordeling

0% of 100
U plaatst een review over:Demeyere Silver koekenpan 28cm
Uw waardering